Antonia, gravidă pentru a patra oară? Alex Velea a făcut anunțul la TV

Antonia și Alex Velea se pregătesc să întâmpine un nou membru al familiei? Cântărețul a făcut anunțul!

Antonia, gravidă pentru a patra oară? Alex Velea a făcut anunțul la TV Antonia și Alex Velea se pregătesc să întâmpine un nou membru al familiei? Cântărețul a făcut anunțul!

Antonia și Alex Velea formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă. Cei doi au impreuna doi baietei, dar si pe Maya, fiica artistei din căsnicia anterioara. De-a lungul timpului Alex Velea a declarat ca o considera si pe Maya fiica lui, chiar daca nu este el tatal natural.

Antonia, gravidă din nou?

Recent, a tot fost adusa în discutie o noua sarcina a cantaretei. Pana in acest moment, nici Antonia nici Alex nu au confirmat sau infirmat acest zvon, insa niste declaratii anterioare ne pot releva faptul ca nu se pune problema de un nou bebelus in familia celor doi. Iar acest lucru nu se intampla pentru ca artistii nu si-ar dori, ci pentru ca Antonia se confrunta cu probleme de sanatate care nu ii mai permit sa duca la bun sfarsit o noua sarcina.

Invitat intr-o emisiune tv, Alex Velea a vorbit despre acest subiect. Cantaretul a recunoscut ca si-ar mai dori inca un mostenitor, dar ca sanatatea Antoniei este mai importanta.

De unde a pornit zvonul sarcinii?

Postări recente ale celor doi îndrăgostiți i-au făcut pe mulți să se gândească la posibilitatea unei sarcini, mai ales în momentul în care Alex Velea a postat un emoticon cu o femeie însărcinată pe contul său de Instagram.

Mai mult decât atât, Antonia a apărut în unele fotografii cu burtică, iar asta a întărit într-un fel zvonurile unei sarcini.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat cântărețul într-o emisiune la TV.

În trecut, chiar Antonia a fost cea care a declarat că și-ar dori pe viitor încă un copil, dar acest vis nu va deveni realitate. Cei doi se bucură, însă, de trei copii frumoși, întrucât Velea o consideră ca o fiică și pe Maya, primul copil al iubitei sale, din căsnicia cu Vincenzo.

„Am fost recent în Italia. Am fost și cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit. (…) Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa”, a spus Antonia, pentru Click.