Oare este încă adevărat, în zilele noastre, că banii nu pot cumpăra fericirea? În timp ce poate fi adevărat, la fel de adevărat este că banii pot cumpăra tot felul de lucruri care te pot face fericit.
Un bărbat care este cunoscut pentru farsele pe ca obișnuiește să le facă oamenilor a mers la un cuplu oarecare de pe stradă și l-a întrebat pe bărbat pentru cât ar vinde-o pe soția lui pentru o noapte. Prima dată a oferit 10.000 de dolari, iar apoi a crescut suma până la 100.000 de dolari.
În timp ce mă uitam la clipul pe care îl puteți vedea și voi mai jos, eu credeam că soțul va începe să-i dea pumni celui care-i face farsa, fiindcă nu numai că i-a insultat și soția, dar îl insultase și pe el. Dar nu.
După multe discuții, soțul își convinge soția că toți acei bani merită sacrificiul, iar femeia pleacă cu bărbatul care a oferit banii! Clipul de mai jos este atât o farsă, cât și un experiment social. Cine știe, poate că 50% dintre noi ar fi luat aceeași decizie?
Iată imaginile:
……………………………………………………………….
CITEȘTE ȘI:
Când au intrat polițiștii l-au găsit dormind pe un pat de bani! În loc de saltea avea teancuri uriașe de dolari, în total 17 milioane! Când le-a spus cum a făcut rost de toți, le-a înghețat sângele în vene!
Nu-i așa că măcar o dată în viață ai visat să dormi pe un pat de bani? Ei bine, Cleber Rene Rizerio Rocha, din Brazilia, a reușit să-și îndeplinească acest vis frumos – dar, din păcate, va intra la pușcărie pentru asta…
Deși a te culca pe un pat de bani nu este o crimă, toate teancurile de bancnote pe care le ascunsese în patul lui proveneau de la oameni pe care îi păcălise, milioane de persoane înșelate. Biroul avocatului lui a făcut publică o imagine a patului special al acestui om luni, după ce el fusese arestat.
Rocha se pare că fusese implicat într-o schemă piramidală prin TelexFree, o companie cu sediul în America care pretindea că oferă servicii de telefonie prin internet. Fondatorul companiei, Carlos Wanzeler, a fugit în Brazilia în aprilie 2014, și nimeni nu l-a găsit nici până azi. Un alt co-fondator a pledat vinovat.
Deși autoritățile au reușit să recupereze 17 milioane de dolari, prin schema lor piramidală acești oameni au reușit să înșele oamenii și să creeze un prejudiciu de 1 bilion de dolari, totul în perioada ianuarie 2012-martie 2014.