A suferit un avort spontan și s-a dus la doctor neștiind ce se întâmplă cu ea. Când doctorii i-au spus femeia a fost devastată. Însă peste 10 zile de la avort, medicii au rămas fără cuvinte, uite ce se întâmplase

A suferit un avort spontan și s-a dus la doctor neștiind ce se întâmplă cu ea. Când doctorii i-au spus femeia a fost devastată. Însă peste 10 zile de la avort, medicii au rămas fără cuvinte, uite ce se întâmplase

Michelle și Ross Hui locuiesc în Irlanda. Ei aveau deja doi copii și nu puteau să creadă în fericirea lor — Michelle era iarăși însărcinată. Însă după șase săptămâni și două zile de sarcină, mergând la serviciu, ea a simțit brusc o durere intensă.

Inițial tânăra femeie nu i-a acordat prea multă atenție. Însă, când a văzut că are sânge pe pantaloni, ea și soțul ei s-au grăbit să ajungă cât mai repede la spital. Acolo au fost confirmate cele mai mari temeri ale lor: Michelle pierduse copilul. Inimile lor erau zdrobite. Din fericire, copiii erau lângă ei și puteau să le aline durerea.

1_result-91

Medicii i-au spus lui Michelle să bea două pastile pentru „curățarea” uterului și prevenirea infecțiilor. Ea a urmat toate recomandările lor. Petrecând o noapte la spital, Michelle, s-a întors acasă. Tânăra mămică se afla într-o stare de disperare totală. Ea s-a întâlnit cu prietenii și rudele ei iubite, care i-au propus să bea vin ca să-și calmeze nervii.

2_result-89

În următoarea zi Michelle trebuia să mai facă încă un test de sarcină ca să verifice, dacă în organismul ei au mai rămas urme de graviditate. Rezultatul lui era pozitiv și peste 10 zile ea urma să facă un chiuretaj uterin.

3_result-90

Înainte de a începe această procedură neplăcută, medicii au hotărât să-i mai facă o ecografie, în timpul căreia au descoperit bătăile cardiace a încă unui copil! Michelle era în continuare însărcinată. De fapt, femeia avea inițial o sarcină gemelară, însă pe una dintre micuțe ea a pierdut-o încă la începutul gravidității. Medicii experimentați de la spitalul „Rotunda” din Dublin nu au putut explica cum a doua fetiță a reușit să supraviețuiască, indiferent de orice.

4_result-74

Medicul a ieșit din sală, iar apoi s-a întors împreună cu un coleg de-al său. Acela a repetat ecografia și a spus: „Nu ne veți crede, însă noi auzim niște bătăi cardiace!” — povestește Michelle. — Acelea au fost cele mai fericite clipe din viața mea!” Micuța Megan s-a născut frumoasă și sănătoasă, astfel uimindu-i nespus de mult pe medici și pe părinții săi.

5_result-64

Nu se cunosc cazuri similare cu ale lui Michelle. Însă cel mai important este faptul că micuța crește acum spre bucuria părinților săi, a surioarei Mya și a frățiorului Noah. Este uimitor cum medicii nu au observat-o pe Megan la ecografiile anterioare.

6_result-54

În ciuda faptului că Michelle a luat pastilele, care trebuiau să curățe uterul și să întrerupă sarcina, fetița a reușit printr-o oarecare minune să supraviețuiască și să se nască absolut sănătoasă. Acum familia Hui își vede fiica mai mică ca pe un semn de la Dumnezeu, ca pe o minune.

7_result-49

Într-adevăr, începutul vieții ei este foarte neobișnuit! Distribuie această istorie minunată prietenilor tăi!

 

Sursa