A postat o poză în costum de baie, dar ce îi creștea între buric și șolduri a îngrozit pe toți!

A postat o poză în costum de baie, dar ce îi creștea între buric și șolduri a îngrozit pe toți!

Când Cierra Swaringen a fost pusă pentru prima dată în brațele părinților ei, aceștia au fost șocați să vadă că fiica lor era acoperită de pete întunecate. Fata de doar 19 ani a fost diagnosticată încă de la naștere cu o boală de piele care afectează doar un singur om din 500.00 – întregul ei corp este acoperit de semne din naștere și pete maronii.

Cea mai mare pată este cea care acoperă zona dintre buric și șolduri. Doctorii i-au spus că petele de pe corpul ei nu sutn periculoase și că ar fi cu adevărat periculos să și le scoată. Cierra spune că acestea cresc constant și mereu apar unele noi.

Părinții ei au numit aceste pete ,,săruturi de la îngeri”, dar în public oamenii se holbează la ea și chiar râd de ea. Iată ce mprturisește tânăra: ,,Îmi aminteasc cum un bpiat a râs de mine în autobuzul de școală și mi-a spus că sunt un dalmațian. Chiar mi-a afectat încrederea de sine. Eram foarte tânără și mereu m-am simțit diferită de ceilalți copii, de parcă ceva ar fi fost în neregulă cu mine”. Alți copii o insultau altfel, îi spuneau că e murdară, să facă un duș.

Dar Cierra a devenit o tânără foarte puternică: ,,Am învățat cu timpul că oamenii mă fixează și îmi spun lucruri oribile fiindcă nu sutn obișnuiți cu modul în care arăt. Eu sunt mândră că sunt diferită! Toți avem ceva ciudat, fie că e pe interior sau pe exterior”.

 

fata-2