7 idei de cadouri pentru casă nouă

7 idei de cadouri pentru casă nouă

Cineva apropiat ție s-a mutat de curând într-o casă nouă și te-a invitat la petrecerea de inaugurare? Iată care ar fi cele mai inspirate cadouri pentru un astfel de moment, care să îmbine partea plăcută cu cea utilă.

1.Pentru a nu cumpăra ceva doar de dragul de a o face, în primul rând trebuie să aloci timp pentru o mică cercetare înainte și să vezi care este stilul abordat și ce ar mai avea nevoie persoanele respective. De exemplu, o lenjerie de pat este mereu bine venită, mai ales dacă este dintr-un material de calitate și are un imprimeu care nu se demodează rapid. La Fashion Days, găsești destul de multe modele care îți vor face cu ochiul. 

2.O pătură pufoasă este, de asemenea, o idee minunată, mai ales că poate fi folosită în serile presărate cu popcorn și seriale pe canapea. De preferat, trebuie să fie dintr-un material natural, care te încălzește, dar nu te face să transpiri, și te îmbie la relaxare și chiar somn.

3.Te gândești la un cadou special? O plantă ornamentală, naturală este alegerea perfectă, mai ales că sunt multe specii din care poți alege. Trebuie doar să ții cont de cât de des trebuie udată și dacă trebuie să beneficieze de mai multă lumină sau întuneric. O altă idee minunată ar fi să achiziționezi câteva ghivece cu condimente uzuale precum mentă, busuioc, oregano sau cimbru, mai ales dacă cei cărora le oferi le place să gătească. Astfel vor avea parte de o mini-grădină cu ingrediente fresh tot timpul anului.

4.Un obiect deco precum o tavă elegantă, o statuetă sau un sfeșnic cu lumânări sunt de luat în calcul. Le poți găsi în magazine dedicate sau în shop-uri online unde, pe lângă rochii de la Fashion Days, găsești și diferite lucruri interesante și utile.

5.Poți să te mai gândești și la alegerea unui difuzor de arome în care se pot pune uleiuri esențiale. Află dinainte câteva esențe care printre beneficii au efectul de calmare și relaxare sau energizant. Dacă mai adaugi și un CD cu muzică pe care o poți asculta și când mergi la spa, efectul este dublat.

6.Știi că cei la care mergi sunt iubitori de cafea? Un serviciu de cești din porțelan sigur le va fi pe plac. Mizează pe modele cu un design plăcut, care să nu arate foarte încărcat. Pot fi uni, cu imitație din artă sau cu forme geometrice. 

7.Diminețile liniștile, weekend-urile prelungite în casă și băile relaxante au un numitor comun care te duc cu gândul la ceva de îmbrăcat în care să te simți comod și să-ți inducă starea de Zen  – halatul de baie. Cu siguranță nu vei da greș dacă îl vei oferi, mai ales că îl poți personaliza cu numele celor la care mergi.