5 motive intemeiate sa devii membru AUTODOC Club

5 motive intemeiate sa devii membru AUTODOC Club

 

In ziua de astazi, masina nu mai este deloc un lux, ci un bun atat de necesar! Realizam asta mai ales cand ajunge sa nu mai functioneze si ramane prin service zile bune. Nu mai punem la socoteala cheltuielile pe care le presupune reparatia ei.

 

Nu ne-am nascut invatati, nu suntem toti mecanici auto, deci nu avem motive prea multe sa ne invinovatim ca nu stim sa schimbam un filtru de ulei sau macar sa inlocuim lamelele stergatoarelor de parbriz. Asta desi fiecare dintre noi realizeaza ca nu e foarte mare filosofie sa o faci.

 

Ei bine, tocmai pentru ca sunt o multime de mici reparatii la masina care pot fi facute si pe cont propriu, exista de acum un ghid online cu ajutorul caruia poti deveni foarte usor mecanicul autoturismului tau: AUTODOC Club. De ce ai face asta? Iti enumeram in continuare cateva motive principale pentru care iti vei dori sa te ingrijesti singur de propria-ti masina:

 

Ai la dispozitie numeroase tutoriale video

 

Autodoc24.ro este un site dedicat exclusiv celor care isi iubesc masina si care isi doresc sa o intretina cu cea mai mare atentie. Site-ul este conceput ca un manual explicit, dedicat celor care nu au cunostinte in domeniul mecanicii auto, dar care totusi pot urma indicatiile date de profesionisti asa incat sa iasa singuri dintr-un impas minor atunci cand vine vorba despre masina personala.

 

Cum inlocuiesc placutele de frana la o Dacia Logan? Cum inlocuiesc uleiul de motor si filtrul de ulei pentru un VW Golf 4? Sunt doar doua exemple de tutoriale video pe care le vei regasi pe site. Asemenea lor si multe altele.

 

Ai asistenta non-stop

 

Tutorialele video iti ofera sfaturi despre inlocuirea de sinestatatoare a pieselor auto si a consumabilelor pentru vehicul. Explicatiile sunt foarte clare si utile, mai ales ca le poti accesa de oriunde, de pe un telefon sau o tableta, indiferent de zi sau de ora.

 

Ai parte de asistenta de specialitate

Ca membru AUTODOC Club primesti informatii practice cu privire la modul in care faci instalarea anumitor piese auto, cu instructiuni detaliate si poze. Sfaturile sunt oferite de profesionisti in domeniu, care cunosc in detaliu fiecare autoturism in parte si care explica in cel mai eficient mod cum poti interveni in anumite situatii fara sa mai apelezi la ajutorul unui mecanic auto.

 

Ai un jurnal de intretinere a vehiculului

In contul creat pe site vei avea si un jurnal de bord in care poti inregistra si analiza informatii despre lucrarile de reparatie asupra vehiculului: data, piesele auto inlocuite, precum si atelierele auto unde ai realizat lucrarile. Astfel, iti poti planifica cheltuielile viitoare, realizand economii consistente.

 

Tot in jurnalul de bord poti nota semnele de defectiune observate in timp, cand au aparut si posibilelle cauze. Aceste informatii se vor dovedi utile atunci cand vei ajunge in service.

 

Este gratuit

Ghidul de reparare a autoturismului este gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont pe site unde sa treci cateva dintre datele masinii tale. Gratuit, fara niciun fel de costuri. Vei avea la un loc tot ce are nevoie masina ta: istoricul inlocuirii pieselor, date despre cheltuielile cu masina, videouri si tutoriale explicite.