Un dulap frigorific reprezintă unul dintre echipamentele HoReCa indispensabile din orice unitate de alimentație publică, întrucât rolul său este unul esențial: acela de a menține materia primă la o temperatură constantă, prelungindu-i termenul de valabilitate și garantându-vă calitatea preparatelor care urmează să fie servite clienților. Mai mult decât atât, folosirea lui asigură reducerea risipei alimentare, o problemă nu doar în industria ospitalității din România, ci generalizată la nivelul întregii țări. Parcurgând articolul în continuare, veți afla atât de ce, cât și de unde să achiziționați astfel de utilaje.
Dacă, în calitate de antreprenor sau administrator, intenționați să vă dotați restaurantul, cantina, barul sau autoservirea cu un dulap frigorific, Fresco Expert este furnizorul ideal. Brandul susține de mai bine de 30 de ani inovația în bucătăriile profesionale din țara noastră și vă pune la dispoziție modele de top, provenite exclusiv de la producători renumiți la nivel internațional, cu o fiabilitate, productivitate și durată de viață ieșite din comun. Acestea sunt realizate din oțel inox, au funcție de refrigerare (temperaturi peste 0 grade Celsius) sau congelare (temperaturi sub 0 grade Celsius) și asigură un control foarte precis al umidității.
Un asemenea dulap frigorific este destinat utilizării intensive, are o capacitate mare de depozitare, generează un consum redus de energie electrică și, foarte important, dispune de un agent refrigerant care respectă toate normativele europene aflate în vigoare în acest moment. Fără alte introduceri, iată câteva exemple de produse din oferta magazinului menționat anterior, alături de principalele lor funcții și caracteristici tehnice:
Dulap de congelare BMB0004/FGM
Funcții: răcire ventilată, sistem automat de dezghețare și evaporare a condensului, control electronic / Caracteristici tehnice: 2 uși vitrate, capacitate 1.400 de litri, temperatură de lucru între -10 și -25 de grade Celsius, clasa energetică E, dimensiuni 140x81x215 cm, greutate 250 kg, kW electric 1.48, gaz refrigerant R290 (110 grame);
Dulap frigorific BMA0083G
Funcții: răcire ventilată, sistem automat de dezghețare și evaporare a condensului, control electronic touch / Caracteristici tehnice: 1 ușă vitrată, capacitate 850 de litri, temperatură de lucru între -2 și +8 grade Celsius, clasa energetică E, dimensiuni 82x92x208 cm, greutate 176 kg, kW electric 0.31, gaz refrigerant R290 (80 de grame);
Dulap frigorific BMC0003/FM
Funcții: răcire ventilată, sistem de dezghețare și evaporare automată a condensului, control electronic / Caracteristici tehnice: 2 uși, capacitate 1.400 de litri, temperatură de lucru între -2 și +8 grade Celsius, clasa energetică E, dimensiuni 144x81x215 cm, greutate 244 kg, kW electric 0.55, gaz refrigerant R290 (100 de grame);
Dulap de congelare 725376
Funcții: control digital / Caracteristici tehnice: 1 ușă, capacitate 670 de litri, temperatură de lucru între -22 și -15 grade Celsius, clasă energetică D, dimensiuni 71×83,5×205 cm, kW electric 0.51, gaz refrigerant R290.
Aceste echipamente HoReCa vin dotate cu garanție Base Care inclusă în preț (montaj, 12 luni piese de schimb, manoperă), care poate fi extinsă, contra cost, la Performance Care – 175 de lei (Base + revizie anuală, training de utilizare, intervenție în 72 de ore) și Premium Care – 310 lei (Performance + extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb și manoperă, intervenție în 48 de ore). Astfel, aveți… garanția unor produse performante, ale căror costuri se vor amortiza rapid și care vă vor ajuta o perioadă îndelungată în bucătăria profesională.