UIMITOR! Aceste fetițe s-au născut din aceeași mamă și în aceeași zi, dar NU SUNT GEMENE. Cum este posibil așa ceva e o raritate…

UIMITOR! Aceste fetițe s-au născut din aceeași mamă și în aceeași zi, dar NU SUNT GEMENE. Cum este posibil așa ceva e o raritate…

Australienii Kate (37 de ani) şi Peter Hill (41 de ani) sunt bucuroşi că au adus pe lume două fetiţe cu totul şi cu totul speciale. Mama a rămas însărcinată, practic, de două ori pe parcursul a numai zece zile.

În 2006, Kate a fost diagnosticată cu sindrom ovarian polichistic şi a făcut tatamente hormonale pentru a rămâne însărcinată. Şi iată că minunea s-a întâmplat, de două ori, anul trecut. Culmea este că femeia a rămas din nou gravidă la numai zece zile după ce rămăsese prima oară gravidă! Aşa ceva nu s-a întâmplat decât de 10 ori pe planetă, potrivit înregistrărilor medicale oficiale. Kate le-a adus pe lume pe micuţele Charlotte şi Olivia, astăzi în vârstă de 10 luni.

mama_16

nintchdbpict000282276286

Fiecare s-a născut cu propria placentă. Fetiţele au venit pe lume, natural, cu două zile înainte de data când mama era programată pentru o operaţie de cezariană. Curios este că prima care a ieşit din uter este Olivia, fetița care a fost concepută cu zece zile mai târziu decât Charlotte.

fetite_1

“Nu am ştiut că sunt atât de speciale până au venit pe lume. Curios este că eu şi soţul am făcut sex doar o dată. Sperma lui a rămas vie zece zile în trupul meu ca să fertilizeze şi al doilea ovul”, a mărturisit Kate. De obicei, femeile nu mai au ovulaţie după ce au rămas însărcinate. Ea a avut, de aceea a rămas gravidă, când era deja gravidă. După ce s-au născut, fetiţele aveau mărimi şi greutăţi diferite, sânge diferit şi medicii au descoperit că au avut fiecare altă dezvoltare în uter.

nintchdbpict000282276284 nintchdbpict000282276287 nintchdbpict000282276380

Sursa