Probabil știti cu toții că, din dorința de a-și mări profiturile, unii producători apelează la metode neortodoxe, nocive pentru organismul nostru.
Puii sunt injectați cu apă pentru a fi mai mari și mai grei, pepenii la fel, dar știai că astfel de tehnici se aplică până și la brânza din comerț?
Mare atenție, multe sortimente pot fi umflate cu grăsime vegetală, care este toxică pentru organismul nostru. Din fericire, există o metodă simplă și eficientă prin care puteți afla dacă produsul pe care l-ați cumpărat este 100 % natural sau nu.
Mai întâi, încercați să tăiați brânza în feliuțe subțiri. Dacă se va sfărâma nu este semn bun. De asemenea, dacă lăsați o bucată din brânză la temperatura camerei vreme de mai multe ore și aceasta se va usca, din nou nu este un semn bun.
O brânză naturală nu ar trebui să se sfărâme și ar trebui să rămână umedă pentru un timp îndelungat.
Sursa: kanald.ro