Bomba zilei! Avem numele din buletin al lui Nelson Mondialu’! Pe asta sigur n-o știai, leșini de râs, nu alta! Da, chiar așa îl cheamă în acte

Bomba zilei! Avem numele din buletin al lui Nelson Mondialu’! Pe asta sigur n-o știai, leșini de râs, nu alta! Da, chiar așa îl cheamă în acte

Nelson Mondialu’ este cunoscut, mai nou, datorită videoclipurilor pe care le publică el însuși pe Youtube, majoritatea fiind despre viața sa, dar cei care îi cunosc numele din buletin sunt puțini. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Nelson, după ce a povestit că până și americanii s-au mirat că există un român cu un astfel de nume straniu în acte. În buletin, adevăratul nume al interlopului este Pop Nelson Simone.

„In buletin, ma cheama Pop Nelson Simone! Americanii au fost uimiti cand au auzit ca sunt din Romania si ma cheama Nelson. Daca bagi pe Google Nelson, primul apare Nelson Mondialu’, nu Nelson Mandela!”, a declarat bărbatul pentru Antena 1.

cu aceeași ocazie, Nelson a povestit și de ce și-a tatuat pe piept „Versace”. El susține că a și făcut pușcărie pentru acest brand: „In 1989, va dati seama in ce an am auzit eu de Versace si ma uitam la poza lui si ma gandeam ce om e asta, trebuie sa ajung in Italia si sa-l daram. Am luat doi ani in Italia pentru el! De la firma de acolo! In 2000-2001!”, a mai povestit Nelson.

n1

CITEȘTE ȘI:

Scandal?! Nelson Mondialu’, gest-șoc de Paște! S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, nu mai voia să știe de ea, dar acum, a mărturisit! Dezvăluire incredibilă, da, s-a întâmplat după 30 de ani!

Nelson Mondialu’ a fost de această dată împăciuitor de Paște. După 30 de ani în care interlopul nu a mai vrtu să știe nimic despre mama sa, a făcut un gest emoționant pentru aceasta: i-a făcut o surpriză neașteptată când s-a înființat la ușa casei ei. Motivul supărării între mamă și fiu este acel că Nelson susține că femeia l-ar fi abandonat când era mic la o casă de copii, lucru aflat de la tatăl lui. După ce a aflat așa ceva, Nelson s-a supărat atât de tare încât n-a putut-o ierta timp de 30 de ani, chiar dacă bătrâna are acum 73 de ani!

Pus mereu pe șotii, interlopul a supus-o pe mama lui la un „joc” la care, desigur, ea a ieșit câștiătoare. Acesta i-a pus câteva întrebări, de exemplu „De unde te-ai inspirat când mi-ai pus acest nume?” sau „La ce oră m-ai născut?”, iar după fiecare răspuns, Nelson își premia mama cu câte 500 de lei… La un moment dat femeia credea că sunt hârtii false și i-a spus fiului să nu își bată joc de ea.

La final, Nelson a întrebat și dacă l-a abandonat la casa de copii, dar mama acestuia a negat că ar fi făcut acest gest. Nelson Mondialu’ a filmat totul, așa cum ne-a obișnuit deja, și a postat clipul pe canalul său de Youtube. Filmulețul a strâns zeci de mii de vizualizări: